Pages

24 Teka Teki Bahasa Sunda Lucu Banget Bikin Ketawa Ngakak

Urang sunda punya tebak tebakan nih, siapa bisa jawab? kalo gak ngerti jawabannya, dibawah soal ada jawabannya kok. Teka teki lucu basa sunda ini dijamin ngakak deh. Buruan ketawa selagi gratis, karena di tahun 2020 mendatang ketawa bayar loh. Iya bayar, karena ketawanya dirumah orang yang baru meninggal dunia wkwkwk..

Sapi naon anu bisa kebut-kebutan?
Lihat Jawaban
Sapida balap
Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna?
Lihat Jawaban
Tinggal turunna
Sapi naon anu bau?
Lihat Jawaban
Sapiteng, maksa tina septic tank
Oray hejo panonna loba.
Lihat Jawaban
Peuteuy
Sato naon anu pangleutik-leutikna sadunya?
Lihat Jawaban
Incuna kuman nu teu dahar saminggu
Hayam naon anu sukuna hiji?
Lihat Jawaban
Hayam nu keur jengke
Hayam naon anu sok diteangan ku jelema?
Lihat Jawaban
Hayam leungit
Kumaha ngabedakeun sirah cacing jeung buntut cacing?
Lihat Jawaban
Eleketek heula, nu seuri eta hulunag
Hideung, leutik, bahaya.
Lihat Jawaban
Sireum napel dina bom
Kuda naon anu teu bisa lumpat?
Lihat Jawaban
Kuda nu dicangcang
Leutik bodas pikasieuneun.
Lihat Jawaban
Sireum nu napel dina huntu maung
Aya manuk 10 ditembak hiji, tinggal sabaraha?
Lihat Jawaban
Euweuh hiji-hiji acan da kaburu hiber
Kalong naon anu pinter maen bal?
Lihat Jawaban
Kalonggak Beckham ya.. Ronaldo
Naon bedana onta jeung kangkung?
Lihat Jawaban
Onta mah di Arab, kangkung mah diurab
Sato naon anu sukuna dina sirah awakna dina sirah?
Lihat Jawaban
Kutu
Lauk naon anu bisa hiber?
Lihat Jawaban
Lauk Indosiar
Naon sababna lamun anjing keur lumpat sok ngalieuk bae ka tukang?
Lihat Jawaban
Sabab teu make kaca spion
Oray naon anu teu bisaeun ngaleor?
Lihat Jawaban
Oray nu ngalegleg linggis
Hayam bodas, naonna anu hideung?
Lihat Jawaban
Kalangkangna
Gajah tumpak beca, gede naonna?
Lihat Jawaban
Gede bohongna ath..
Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku?
Lihat Jawaban
Manuk anu katincak
Sapi naon anu bisa ngarayap dina tembok?
Lihat Jawaban
Sapiderman
Hayam naon anu sukuna sarebu?
Lihat Jawaban
Hayam keur pawey
Gajah naon anu sukuna dua?
Lihat Jawaban
Gajah nu keur keprok
100-150
Profile Admin

Teka-Teki.Com

Punya TEKA TEKI yang belum terjawab? Tanyakan disini sekarang. Jawaban akan diposting di situs ini.

Addition Code