Selamat datang di situs TEKA TEKI terkece dan paling terkenal didunia!!

24 Teka Teki Bahasa Sunda Lucu Banget Bikin Ketawa Ngakak

Urang sunda punya tebak tebakan nih, siapa bisa jawab? kalo gak ngerti jawabannya, dibawah soal ada jawabannya kok. Teka teki lucu basa sunda ini dijamin ngakak deh. Buruan ketawa selagi gratis, karena di tahun 2020 mendatang ketawa bayar loh. Iya bayar, karena ketawanya dirumah orang yang baru meninggal dunia wkwkwk..

Sapi naon anu bisa kebut-kebutan?

Sapida balap


Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna?

Tinggal turunna


Sapi naon anu bau?

Sapiteng, maksa tina septic tank


Oray hejo panonna loba.

Peuteuy


Sato naon anu pangleutik-leutikna sadunya?

Incuna kuman nu teu dahar saminggu


Hayam naon anu sukuna hiji?

Hayam nu keur jengke


Hayam naon anu sok diteangan ku jelema?

Hayam leungit


Kumaha ngabedakeun sirah cacing jeung buntut cacing?

Eleketek heula, nu seuri eta hulunag


Hideung, leutik, bahaya.

Sireum napel dina bom


Kuda naon anu teu bisa lumpat?

Kuda nu dicangcang


Leutik bodas pikasieuneun.

Sireum nu napel dina huntu maung


Aya manuk 10 ditembak hiji, tinggal sabaraha?

Euweuh hiji-hiji acan da kaburu hiber


Kalong naon anu pinter maen bal?

Kalonggak Beckham ya.. Ronaldo


Naon bedana onta jeung kangkung?

Onta mah di Arab, kangkung mah diurab


Sato naon anu sukuna dina sirah awakna dina sirah?

Kutu


Lauk naon anu bisa hiber?

Lauk Indosiar


Naon sababna lamun anjing keur lumpat sok ngalieuk bae ka tukang?

Sabab teu make kaca spion


Oray naon anu teu bisaeun ngaleor?

Oray nu ngalegleg linggis


Hayam bodas, naonna anu hideung?

Kalangkangna


Gajah tumpak beca, gede naonna?

Gede bohongna ath..


Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku?

Manuk anu katincak


Sapi naon anu bisa ngarayap dina tembok?

Sapiderman


Hayam naon anu sukuna sarebu?

Hayam keur pawey


Gajah naon anu sukuna dua?

Gajah nu keur keprok

100-150

PASTI KAMU SUKA :